Senior Account Manager

bintel AB är ett IoT-företag som utvecklar sensorer med tillhörande plattform för avfalls- och återvinningsbranschen i syfte att öka hållbarheten. Med den data våra sensorer producerar kan vi jobba med optimering av logistik och åstadkomma större återvinning och lönsam cirkuläritet. Vår ambition är att vara hjärnan och utvecklingsmotorn i återvinningsbranschen – både för den privata och kommunala sektorn. För att säkerställa att vi alltid är i framkant i vår bransch arbetar vi i en dynamisk och spännande miljö med stort kundfokus och snabb utvecklingstakt. Det skulle inte vara möjligt utan vårt fantastiska team. Nu vill vi förstärka vårt team med dig som brinner för försäljning och affärsutveckling.

Om rollen

Vår införsäljning innebär att vi arbetar konsultativt med tydliga projektledande inslag. Som kundansvarig är det viktigt att du förstår våra kunders processer och flöden för att sedan genom våra lösningar påvisa affärsnyttan och effektiviseringen vi kan bidra med. Du arbetar primärt mot ledningsgrupp och affärsutvecklingsavdelningen hos våra kunder. Införsäljningsprocessen innebär ofta att du ska sy ihop lösningar med flera inblandande parter och företag. Resultatet blir att vi ofta hjälper våra kunder igång med ett av deras första digitaliseringsprojekt. 

Att bryta ny mark och förändra en bransch kräver att du som säljare kan inge förtroende, hitta kundnyttan och driva processen framåt. Genom ditt arbete kommer du sänka kundens kostnader samtidigt som du skapar miljöförbättringar genom att ta bort onödiga tunga transporter. I ditt arbete kommer du arbeta mot både privat och offentlig sektor.

Vi söker dig som:

  • Har jobbat med försäljning av lösning som förbättrat kunders verksamhet inom något av följande områden: logistik, avfall/recycling eller IT/IoT.
  • Har erfarenhet av projektledning och affärsutveckling med kund och andra externa partners.
  • Kan sälja till beslutsfattare vars uppgift är att utveckla verksamheter
  • Är trygg i mötet med seniora beslutsfattare
  • Har stora vana att jobba med behov före lösning

Om dig

Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet samt gärna någon form av utbildning inom försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling. Som person är du:

  • Resultatinriktad, självgående och uthållig
  • Social, prestigelös och orädd
  • Flexibel och ödmjuk med stort självförtroende
  • En lagspelare

 

Om du har ovan och dessutom vill vara med och förändra en bransch och bidra till att rädda världen så skicka in din ansökan till [email protected]