Arbetsbeskrivning - Frontend Developer

Vill ni gå med i bintel-teamet?

Om du är en t-shaped Frontend utvecklare med UX intresse och som vill vara med och rädda världen, kolla in denna tjänst!

bintel AB är ett av Sveriges snabbast växande miljöteknikföretag. Vi är ett IoT företag som utvecklar sensorer med tillhörande plattform för avfalls- och återvinningsbranschen i syfte att effektivisera dess hantering. Vår ambition är att vara hjärnan och utvecklingsmotorn i återvinningsbranschen – både för den privata och kommunala sektorn. Genom bintels lösningar minskar vi antalet tömningar av avfall vilket leder till kostnadsbesparingar och miljöförbättringar för våra kunder. För att säkerställa att vi alltid är i framkant i vår bransch arbetar vi i en dynamisk och spännande miljö med stort kundfokus och snabb utvecklingstakt. Det skulle inte vara möjligt utan vårt fantastiska team. Nu vill vi förstärka vårt team med dig som brinner för tekniska utmaningar och användbarhet.

Du kommer ha en central roll i vårt tech-team och ansvara för:

  • Hur bintels kunder interagerar och använder våra digitala produkter
  • Vidareutveckling av bintels digitala produkter samt självständigt driva utveckling i linje med bintels produktutbud samt hitta och felsöka buggar

Vi ser gärna att du har:

  • Ett product mindset med kunden i fokus
  • Hands-on erfarenhet av React och Javascript “best practices”
  • God förståelse om React utvecklingsverktyg så som IDEs (Visual Studio Code, Atom etc), debugging verktyg, ESLint, packethanterare etc.
  • God kunskap om REST, JSON, HTTP protokoll
  • Förmåga att skriva högpresterande, återanvändbar och testbar kod
  • Intresse och erfarenhet av att ta ansvar för arkitekturfrågor, exempelvis sätta upp nya strukturer och säkerställa arkitekturen långsiktigt

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du har engagemang, är resultatfokuserad, ansvarstagande och initiativrik samt stimuleras av att arbeta nära dina kollegor och kunder. Du kan arbeta självständigt, men är även en lagspelare som trivs i en prestigelös och informell kultur där alla hjälps åt. Du ser dig som en doer med en god kommunikativ förmåga och att dela med dig av din kunskap och dina idéer är en självklarhet. Du har ett intresse att förstå affären och slutanvändaren. Du älskar UX, användarvänlighet och samspelet mellan moderna tekniker och målgruppen som ska använda verktyget.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Det är även meriterande om du har koll på teknikerna för att utveckla progressive web apps.

Vår uppskattning är att det krävs att du har jobbat minst 3 år som utvecklare.

Känner du igen dig i ovanstående? Då vill vi mer än gärna träffa dig! Sök tjänsten direkt, vi intervjuar sökande löpande.

work@bintel.se

Tillträde: omgående.
Placering : på vårt kontor i Lund.