Vårt fantastiska team

Vårt team består av personer, placerade i Lund, med spetskompetens inom flera teknikområden. Här finns möjligheter att utvecklas, oavsett vem du är.

Är du vår nya kollega?

Just nu kan vi erbjuda superspännande jobb som;

Säljare Din placering är vid vårt HQ i Lund. 

Vi samarbetar med SpottingMe i dessa rekryteringar. 

Kontakt och ansökan

Har du frågor? Då är du är varmt välkommen att kontakta Pernilla Borgström (headhunter på SpottingMe) som känner oss väl. Hon nås på [email protected] eller 0734–159855.

Ansökningar behandlas löpande och självklart med högsta diskretion. Vi ser fram mot att höra från dig! Vi vill få din ansökan så snart som möjligt – skicka den via www.spottingme.se.
Obs! Vi endast tar emot ansökningar via denna kanal p.g.a. GDPR.

“Då Bintel har inhouse HW-utveckling, får jag chansen att utveckla ny teknik från grunden. Samtidigt känns det bra att arbeta med spännande tekniska utmaningar för framtiden och miljön, att få vara en del av den gröna omställningen.''
Olof, Senior Hardware Designer
“På Bintel får jag möjlighet att kombinera teknik och människor i syfte att åstadkomma något helt nytt.
Jag får vara delaktig i branschens digitala omställning, och driva utveckling av disruptiva, innovativa produkter i ett team med passion för vårt syfte och mission.
Att göra denna resa är oerhört utmanande och spännande, att ta ett bolag från start-up till scale-up!"
Jennie, CEO
“Med Bintel får jag utlopp för min nyfikenhet, jag får utveckla och utvecklas med den senaste tekniken.
Svårt att hitta ett mer innovativt bolag, som samtidigt har rätt miljöfokus. I alla fall på denna planeten.”
Simon, Software Engineer

Bli en del av Bintel

När det gäller människor eftersträvar Bintel en bra blandning. När det gäller sopor är det annorlunda. Vi vet att vi blir smartare, snabbare och har roligare när vi är olika. Gillar du svampplockning och gaming? Intressant, men berätta mer om dig och vad du kan!

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan bli bättre tillsammans!

Det är hög tid. För att nå tuffa klimatmål måste vår avfallshantering bli mer automatiserad och optimerad. Med Bintel kan ni bli bättre!

Det kommer spara tid, resurser och det viktigaste av allt, vår planet.

No time to waste.

Prenumerera på vår blogg

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskap!

Allmäna villkor

  1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med registrering till tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och företagsnamn att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 3 nedan.
  2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Bintel AB, Lund.
  4. För att delta i tävling måste företaget vara registrerat i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen.
  5. Vinnaren av tävlingen kommer att få en installation av IoT-enheter i sina kärl i två miljörum. Enheterna kommer vara monterade i 12 månader, under denna tid kommer Bintel att göra en analys av rummens dimensionering och en kring dess utsortering. Efter 12 månader plockas enheterna ner av Bintel, om inte annan överenskommelse görs separat.
  6. Vinnaren utses, om ej annat anges, av en jury bestående av Bintels CEO, CTO och CSO. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
  7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annat företag eller person.
  8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan tjänst. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Tack för ditt intresse!

Vänligen kontrollera din inkorg för en bekräftelse.

Tack för ditt intresse!

Petierunt uti sibi concilium totius Galliae in diem certam indicere.

(PDF 2,2 MB)