Är du redo för er
digitaliserings­resa?

Vi kan förstå att språnget till fullständigt datadriven verksamhet känns både abstrakt och svårt, och att ekosystemet av digitaliseringslösningar i branschen upplevs som en djungel. Lugn, med Bintel som guide kommer värdet av data tydliggöras och er verksamhet förbättras och utvecklas, steg för steg. Tillsammans kan vi ta er verksamhet mot lägre kostnader och klimatavtryck. Ok. men hur funkar det då?

Digitaliserings­resan

Bintel hjälper er att successivt förflytta er verksamhet från det analoga och statiska, till det digitala och dynamiska. Vi tar er från pilot till implementering och hjälper er att samla in rätt data, skapa insikter och rekommendationer för att nå en djup förståelse för vad data kan göra för er.

I slutändan vill vi hjälpa er att, med data och maskininlärning, förbättra hela ert flöde av avfall. 

En kompetent och hjälpande hand

Oavsett om er organisation siktar på att sänka kostnader eller på att bli CO2-neutral, så har vi verktygen och de analytiska processer som krävs för att hjälpa dig att utvecklas. Med vår digitala hand får ni tillgång till följande verktyg:

Bintel Insights™ – få tillgång till agerbara insikter och rekommendationer, när manuell tankekraft inte räcker till. 

Bintel Go™ – en app för er verksamhets operativa team i fält. Dynamiskt, enkelt och lättillgängligt. 

Bintel Brain™ – Integrera strukturerad data anpassad för avfallsbranschen, in i era dagliga operativa IT-system.

Applikationer

Bintel Insights™ är centrum för digital insiktsdriven avfallshantering

Vi vill effektivisera avfallshantering och därigenom öka cirkularitet och förbättra resursutnyttjandet. 

Prenumerera på vår blogg

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskap!

Allmäna villkor

  1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med registrering till tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och företagsnamn att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 3 nedan.
  2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Bintel AB, Lund.
  4. För att delta i tävling måste företaget vara registrerat i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen.
  5. Vinnaren av tävlingen kommer att få en installation av IoT-enheter i sina kärl i två miljörum. Enheterna kommer vara monterade i 12 månader, under denna tid kommer Bintel att göra en analys av rummens dimensionering och en kring dess utsortering. Efter 12 månader plockas enheterna ner av Bintel, om inte annan överenskommelse görs separat.
  6. Vinnaren utses, om ej annat anges, av en jury bestående av Bintels CEO, CTO och CSO. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
  7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annat företag eller person.
  8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan tjänst. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Tack för ditt intresse!

Vänligen kontrollera din inkorg för en bekräftelse.

Tack för ditt intresse!

Petierunt uti sibi concilium totius Galliae in diem certam indicere.

(PDF 2,2 MB)