Är du redo för er
digitaliserings­resa?

Vi kan förstå att språnget till fullständigt datadriven verksamhet känns både abstrakt och svårt, och att ekosystemet av digitaliseringslösningar i branschen upplevs som en djungel. Lugn, med Bintel som guide kommer värdet av data tydliggöras och er verksamhet förbättras och utvecklas, steg för steg. Tillsammans kan vi ta er verksamhet mot lägre kostnader och klimatavtryck. Ok. men hur funkar det då?

Digitaliserings­trappan

I Bintels förvandlingsprocess “Digitaliseringstrappan” hjälper vi er att successivt förflytta er verksamhet från det analoga och statiska, till det digitala och dynamiska. Vi tar er från pilot till implementering och hjälper er att samla in rätt data, skapa precisa förutsägelser och att nå en djup förståelse för vad data kan göra för er.

I slutändan vill vi hjälpa er att, med data och maskininlärning, förbättra hela ert flöde av avfall. 

En kompetent och hjälpande hand

Oavsett om er organisation siktar på att sänka kostnader eller på att bli CO2-neutral, så har vi verktygen och de analytiska processer som krävs för att hjälpa dig att utvecklas. Med vår digitala hand får ni tillgång till följande verktyg:

Bintel Insights™ – få tillgång till mer, när manuell tankekraft inte räcker till. Det universum som bara kan nås med den digitala hjärnan och mängder av data.

Bintel Go™ – en app för er verksamhets operativa team i fält. Dynamiskt, enkelt och lättillgängligt. 

Bintel Brain™ – Integrera strukturerad data anpassad för avfallsbranschen, in i era dagliga operativa IT-system.

Applikationer

Bintel Insights™ är centrum för digital datadriven avfallshantering

Vi vill effektivisera avfallshantering och därigenom öka cirkularitet och förbättra resursutnyttjandet.